Değerli Göktürk Ordusunun Asil Üyeleri

Değerli ziyaretçilerimiz ve dostlarım, Göktürk Ordusu sitemiz artık aktif değil. Yıllar boyunca, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun kurduğu bu güzel ülkeye yönelik yapılan hakaret, küfür ve siber saldırılara karşı durduk. Bu süre zarfında, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına sadık kalarak, ülkemizin değerlerini korumaya çalıştık. Aynı zamanda sizlere bir şeyler öğretmeye, eğitim vermeye çalıştım. Bu güzel ülkemizi siber anlamda nasıl savunabileceğimizi öğretmeye gayret ettim. Ancak her şeyin bir sonu vardır. Tam 7 yıl boyunca bu davaya gönül verdim, bu uğurda emek verdim. Ancak bazı istemediğim sebepler nedeniyle aranızdan ayrılmak zorunda kaldım. Bu süreçte bana inanan, destek olan herkese teşekkür ederim. Aranızdan ayrıldığım için özür dilerim. Bilinmelidir ki, kalplerinde Atatürk aşkı ile yanan her birey, tarihimizin derinliklerinden gelen Göktürk ordusunun bir parçasıdır. Bu değerlere sahip çıkan her bir birey, ülkemizin aydınlık yarınları için umut ışığıdır. Görüşmek üzere, hepinize sağlık, başarı ve mutluluk dilerim. Unutmayın, birlikte daha güçlüyüz! & Değerli İstihbarat Timleri, Cumhuriyet Muhafız Alayı, Terörle Mücadele, Özel Harekat, International Force, Yıldız İstihbarat Özel Destek Birliği, Harp Psikolojik Savaş Akademisi Komutanlığı, Ters Hilal Komutanlığı, Göktürk İstihbarat Teşkilatı, Özel Kuvvetler Komutanlığı, Turan Ordusu, Uralata Komutanlığı ve ismini zikredemediğim tüm komutanlıklar ve personeller; Sizler, bu ülkenin sınırlarını koruyan, halkının huzuru için gece gündüz demeden çalışan, gözünü kırpmadan vatan için canını ortaya koyan isimsiz kahramanlarsınız. Yıllar boyunca gösterdiğiniz üstün hizmet, fedakarlık ve kahramanlıkla bu ülkenin güvenliği için ter döktünüz. Ancak her hizmetin bir sonu vardır ve sizlerin de faaliyetlerine son verilmiştir. Bu süreçte gösterdiğiniz özveri, bu vatanın topraklarında asla unutulmayacak. Sizler, tarihimizin altın sayfalarında yer alacak, gelecek nesillerin size olan minnettarlığıyla anılacaksınız. Bu gurur verici hizmetleriniz, bu vatanda elbet hatırlanacaktır. Gösterdiğiniz fedakarlık, kahramanlık ve hizmet için sizlere minnettarız. Hepinizin yüreğine, ellerine sağlık. Görüşmek üzere, isimsiz kahramanlar.