Yeni mesajlar

İSVEÇ I ŞAFAK 1 OPERASYONU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buçiğin

Albay
Bögü Kagan
Özel Saldırı Timi
Başta Stram Kurs Olmak üzere İsveç Savunma Bakanlığı ve İsveçdeki türk olmayan tüm İslam Karşıtı Siteler hakkında saldırı yapılacaktır, Bu zamana kadar beklememizin amacı isveç hükümetinin geri adım atmasını beklemekti, ifade özgürlüğü nasıl olur bizde isveç halkına gösterelim, Tüm Özel Kuvvetler Komutanlığının Personelinin Katılımı Zorunludur !
21.jpg

GhostLexxer

Yarbay
Boyla Kutlug Yargan
İstihbahrat Başkanlığı
Başta Stram Kurs Olmak üzere İsveç Savunma Bakanlığı ve İsveçdeki türk olmayan tüm İslam Karşıtı Siteler hakkında saldırı yapılacaktır, Bu zamana kadar beklememizin amacı isveç hükümetinin geri adım atmasını beklemekti, ifade özgürlüğü nasıl olur bizde isveç halkına gösterelim, Tüm Özel Kuvvetler Komutanlığının Personelinin Katılımı Zorunludur !
Ekli dosyayı görüntüle 5173

Ağzınıza Sağlık Komutanım.

R4V4Z

Yarbay
Boyla Kutlug Yargan
Cumhuriyet Muhafız Alayı
Ekli dosyayı görüntüle 5173

başlayalım Cumhuriyet ALAYI Tem Tunğ Alayı destek verecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...