Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Başta Stram Kurs Olmak üzere İsveç Savunma Bakanlığı ve İsveçdeki türk olmayan tüm İslam Karşıtı Siteler hakkında saldırı yapılacaktır, Bu zamana kadar beklememizin amacı isveç hükümetinin geri adım atmasını beklemekti, ifade özgürlüğü nasıl olur bizde isveç halkına gösterelim, Tüm Özel Kuvvetler Komutanlığının Personelinin Katılımı Zorunludur !
Başta Stram Kurs Olmak üzere İsveç Savunma Bakanlığı ve İsveçdeki türk olmayan tüm İslam Karşıtı Siteler hakkında saldırı yapılacaktır, Bu zamana kadar beklememizin amacı isveç hükümetinin geri adım atmasını beklemekti, ifade özgürlüğü nasıl olur bizde isveç halkına gösterelim, Tüm Özel Kuvvetler Komutanlığının Personelinin Katılımı Zorunludur ! Ekli dosyayı görüntüle 5173
Başta Stram Kurs Olmak üzere İsveç Savunma Bakanlığı ve İsveçdeki türk olmayan tüm İslam Karşıtı Siteler hakkında saldırı yapılacaktır, Bu zamana kadar beklememizin amacı isveç hükümetinin geri adım atmasını beklemekti, ifade özgürlüğü nasıl olur bizde isveç halkına gösterelim, Tüm Özel Kuvvetler Komutanlığının Personelinin Katılımı Zorunludur ! Ekli dosyayı görüntüle 5173