Yeni mesajlar

İran'a Şafak Operasyonu Hacked By | İnterFace |

Kimler bu konuyu okudu ? (Total:0)

say

Yeni Üye
Üye
Bir şey soracağım! Dün ben not kısmına "eğer yasak değilse" diye not düşmeme rağmen uyarı bile vermeden direk Türkiye'ye karşı her türlü başlığı banlarız diye banlamıştınız eyvallah, doğrudur. Bugün soruyorum şuan ki durumda neden yanında olmamız gerekirken İran sitelerine beyaz şapkalı olarak değil de saldırı amaçlı ŞAFFFAK OREPASYONU yapıyorsunuz?

İnterFace

Yeni Üye
Üye
Bir şey soracağım! Dün ben not kısmına "eğer yasaksa" diye not düşmeme rağmen Türkiye'ye karşı her türlü başlığı banlarız diye banlamıştınız eyvallah, doğrudur. Bugün soruyorum şuan ki durumda neden yanında olmamız gerekirken İran sitelerine beyaz şapkalı olarak değil de saldırı amaçlı ŞAFFFAK OREPASYONU yapıyorsunuz?
Peki sen İran'ın, amerika ile oynadığı oyunun farkında mısın? ve ayrıyetten iran'ın onlarca müslüman'ı katlettiğini biliyor musun ?

say

Yeni Üye
Üye
Peki sen İran'ın, amerika ile oynadığı oyunun farkında mısın? ve ayrıyetten iran'ın onlarca müslüman'ı katlettiğini biliyor musun ?
Hocam ben şuan itibari ile böyle bir durumda Türkiye topraklarının tehdit altına gireceğini söylüyorum. Bir sonraki aşama Türkiye toprakları. Kimin kimle oyun oynadığı değil İran sonrası Türkiye topraklarının tehdit altında olmasıdır önemli olan.

Ha bana sorarsan evet adamlar kendi temizletti. Ama bu bizim ülkemiz açısından yinede farklı bir anlama gelmiyor.

İnterFace

Yeni Üye
Üye
Hocam ben şuan itibari ile böyle bir durumda Türkiye topraklarının tehdit altına gireceğini söylüyorum. Bir sonraki aşama Türkiye toprakları. Kimin kimle oyun oynadığı değil İran sonrası Türkiye topraklarının tehdit altında olmasıdır önemli olan.

Ha bana sorarsan evet adamlar kendi temizletti. Ama bu bizim ülkemiz açısından yinede farklı bir anlama gelmiyor.
Türkiye eski Türkiye olmadığını artık onlarda çok iyi biliyor yoksa sence araba üretmemiz akdenizde petrol cıkarmamıza savunma sanayide gelişmemize izin verirlermiydi eskidende olduğu gibi vermezlerdi ama türkiye güçlü artık ve birşey diyemiyorlar etrafımızdaki ülkelere salca oluyorlar bize birşey yapamazlar merak etme güçleri yetmez bunlarda onun farkında o yüzden irana yaptıklarını bize yapamıyorlar veya diğer İSLAM ülkelerine yaptıklarını

GöktürkHAN

Divan-ı Ferman Boyu
Divan-ı Ferman Boyu
"Bir şey soracağım! Dün ben not kısmına "eğer yasak değilse" diye not düşmeme rağmen uyarı bile vermeden direk Türkiye'ye karşı her türlü başlığı banlarız diye banlamıştınız eyvallah, doğrudur. Bugün soruyorum şuan ki durumda neden yanında olmamız gerekirken İran sitelerine beyaz şapkalı olarak değil de saldırı amaçlı ŞAFFFAK OREPASYONU yapıyorsunuz?"

"EĞER YASAK DEĞİLSE" Diye birşey görmedim eğer konunda öyle birşey var ise kusura kalma, Türkiyeye karşı hertürlü paylaşım yasak, Ticaret yasak, Cinsel paylaşım yasak,CC Yasak, Biz başından beri çeşitli ihanetlere iftiralara maruz kaldık, İran'a Operasyon yapılması bence uygun değil, Fakat buna karışacak değilim, Tartışma bölümümüz var bu konuyu orada tartışabilirsiniz, Konu altında tartışma yaratmayalım örnek olunuz.

İnterFace

Yeni Üye
Üye
"Bir şey soracağım! Dün ben not kısmına "eğer yasak değilse" diye not düşmeme rağmen uyarı bile vermeden direk Türkiye'ye karşı her türlü başlığı banlarız diye banlamıştınız eyvallah, doğrudur. Bugün soruyorum şuan ki durumda neden yanında olmamız gerekirken İran sitelerine beyaz şapkalı olarak değil de saldırı amaçlı ŞAFFFAK OREPASYONU yapıyorsunuz?"

"EĞER YASAK DEĞİLSE" Diye birşey görmedim eğer konunda öyle birşey var ise kusura kalma, Türkiyeye karşı hertürlü paylaşım yasak, Ticaret yasak, Cinsel paylaşım yasak,CC Yasak, Biz başından beri çeşitli ihanetlere iftiralara maruz kaldık, İran'a Operasyon yapılması bence uygun değil, Fakat buna karışacak değilim, Tartışma bölümümüz var bu konuyu orada tartışabilirsiniz, Konu altında tartışma yaratmayalım örnek olunuz.

Yok Tartışma yaratmak değildi amacım sadece sorabilirler neden iran siteleri sadece onun açıklamasını yaptım sebebi amerika ile girdiği oyunlar yoksa bende islam ülkeleri siteleri hacklemem arabistan hariç ama dediğim gibi ortada türkiyeye karşı bir oyun var yakında çıkar kokusu