.Tekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
.Tekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
wTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
zTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
teşekkürlerTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
eywTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
1111Tekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
Tekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
HTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
BakakTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
geatI warn you again, there are extremely scary videos, some of them torture, some of them suicide, some of them execution of ISIS
*** Hidden text: cannot be quoted. ***
bakmktan bişey olmazTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
EyvallahTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
,Tekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
BakalımTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
saTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
..Tekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı
BakalımTekrar uyarıyorum aşırı korkunç videolar var bazıları işkence,bazıları intihar ,bazıları ışid infazı