Yeni mesajlar

Netflix Daimi Üyelerden Olup Netflix Hesabı Olmayan Varmı

Kimler bu konuyu okudu ? (Total:0)

Gokturklu

Üsteğmen
Beg
Arkadaşlar konu günceldir! Alp seviyesine yükselmek zor olmasa gerek? Forumda bir çok bölüm var. Dini konular, kültür sanat gibi bölümler var. Sanırım 10 civarı konu açsanız alp seviyesine ulasırsınız.

VilaxuZ

Büyük Er
Çor Apa
Varsa fazladan bende alabilirim tabi verirseniz. Ayrıca bunlar bize ait mi oluyor kalıcı olarak ve ne kadar süresi var ben tam anlamadım cracklenen hesaplar mı veriliyor?

Berk720

Er
Alp
Arkadaşlar kısıtlı bir süreliğine, daimi üyelere mesaj yoluyla Netflix hesabı göndermeyi düşünüyorum.. öncelikle üyenin " Alp " seviyesinde olması gerekli ve bu konuya "Like " verip , yorumla istekte bulunması yeterlidir.
Arkadaşlar kısıtlı bir süreliğine, daimi üyelere mesaj yoluyla Netflix hesabı göndermeyi düşünüyorum.. öncelikle üyenin " Alp " seviyesinde olması gerekli ve bu konuya "Like " verip , yorumla istekte bulunması yeterlidir.
Varsa alabilirmiyim rica etsem

Gokturklu

Üsteğmen
Beg
Arkadaşlar hesapları göndermen hemen önce ,kontrol edip ekran görüntüsü alıyorum.. hesap açılmıyor konusuna kimse girmesin lütfen.

canbaba35

Yeni Üye
Üye
Usta ben hep aktifim formunda her zaman bakıyorum ama bir netflix yada blu tv hesabı bulamadım . Mesajı görürsen sevinirim