Saldırıda Bende Vardım Canlı Canlı Çöktü : D Eline Sağlık.
komutanım nereden saldırdınız vds script ilemi yoksa kali üzerindenmiSaldırıda Bende Vardım Canlı Canlı Çöktü : D Eline Sağlık.
Udp Flood Priv Scriptkomutanım nereden saldırdınız vds script ilemi yoksa kali üzerindenmi
Saldırıda Bende Vardım Canlı Canlı Çöktü : D Eline Sağlık.
eline sağlık nerden saldırdın
eline saglık
Ellerine sağlık dostum![]()
Eline sağlık başarılı bir down olmuş![]()
Yorumlarınız İçin TeşekkürlerEline saglik![]()
Herşeye tamam sorun değil komutanım, ama ne ddos atarım nede aytden gelirim aytden gelsem baştan komutanım demeye karşı olmazdim değil mi ben yediği kaba pisleyenlerden değilim olmayacağım da ddosu hack yönetimi sanan kişilerden de değilim komutanım..@WildWhiskey Banlandıktan sonra ddos saldırısı yapmayı iyi biliyorsun bundan sonra ahkam kesmeye devam edersen yollarımızı ayıracağım bilgin ola komutanım diye hitap edeceksin insan gibi forumda paylaşım yapıp rütbe bekliceksin bu kurallar dahilinde halen ısrar edeceksen defolup gidebilirsin. 10 larca forum var. Aytden geldiğini biliyorum son zamanlarda iyiydin bu sıra bozdun delikanlı adamsanız saldırıya devam edersiniz yarıda bırakmayın işinizi saldırın .
Adamsın böyle ol canımı ye,er rütbesine yükseltildin telafi etti bu lafın beyaz sayfa açarız gerektiğinde sıfırdan devamHerşeye tamam sorun değil komutanım, ama ne ddos atarım nede aytden gelirim aytden gelsem baştan komutanım demeye karşı olmazdim değil mi ben yediği kaba pisleyenlerden değilim olmayacağım da ddosu hack yönetimi sanan kişilerden de değilim komutanım..
Forumda var araştırırsanız biraz forumu inceleyin Yüzbaşı düzenliyor forumuvds den ddos atma ve ddos script ile ilgili konu gelsin komutanım @TheKoswog
ddos ile ilgili var fakat VDS den ddos ile ilgili konu yokForumda var araştırırsanız biraz forumu inceleyin Yüzbaşı düzenliyor forumu
Elime vdsler yakında düşecek dağıtacağım takipte kalın.ddos ile ilgili var fakat VDS den ddos ile ilgili konu yok
ddos scriptte paylaşırmısınızElime vdsler yakında düşecek dağıtacağım takipte kalın.